Parametr Faktura VAT

Jeśli Twój temat nie kwalifikuje się do żadnej z powyższych kategorii, wówczas możesz założyć go tutaj. Dział ten służy również do kontaktu z pozostałymi użytkownikami. Nie zgłaszaj tutaj problemów dotyczących EU!
PhotoSoft
Administrator
Posty: 6328
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Kontaktowanie:

Re: Parametr Faktura VAT

Postautor: PhotoSoft » 07 sie 2017, 10:58

Fakturę? Można wyłączyć w EU, potem zaktualizować aukcje i włączyć z powrotem 8-)
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

PHUszarmach
Posty: 4
Rejestracja: 26 lip 2017, 09:10

Re: Parametr Faktura VAT

Postautor: PHUszarmach » 06 wrz 2017, 14:34

który parametr do edycji trzeba zaznaczyć aby informacja o fakturze się odpowiednio zmieniła zgodnie z ustawieniami kota w EU?

pmpablo
Posty: 1
Rejestracja: 10 wrz 2017, 21:05

Re: Parametr Faktura VAT

Postautor: pmpablo » 10 wrz 2017, 21:10

Dołączam się to ostatniego posta, jak uaktualnić informację, że wystawiam FV co trzeba w parametrach edycji zaznaczyć aby informacja o FV pokazała się na wszystkich aukcjach ?

PhotoSoft
Administrator
Posty: 6328
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Kontaktowanie:

Re: Parametr Faktura VAT

Postautor: PhotoSoft » 11 wrz 2017, 10:59

Proszę przeczytać ze zrozumieniem listę zmian w aktualnej wersji :!:
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

mundopl
Posty: 5
Rejestracja: 29 sie 2017, 09:32

Re: Parametr Faktura VAT

Postautor: mundopl » 04 sty 2018, 22:58

Ja również nie potrafię soie poradzić ze zmianą parametrów faktur w trwających aukjach. Mogę poprosić o pomoc ?

mundopl
Posty: 5
Rejestracja: 29 sie 2017, 09:32

Re: Parametr Faktura VAT

Postautor: mundopl » 04 sty 2018, 23:02

.... i czy mogę prosić o informację jaka była aktualna wersja EU na dzien 11.9.2017 i gdzie znaleść listę zmian do tej wersji ?

PhotoSoft
Administrator
Posty: 6328
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Kontaktowanie:

Re: Parametr Faktura VAT

Postautor: PhotoSoft » 05 sty 2018, 10:23

W "nowościach" :arrow: viewtopic.php?f=2&t=3228

Po za tym wszystko jest w instrukcji przy opisie ustawień kont.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?


Wróć do „Dyskusje na różne tematy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości