Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Blokada kwoty wpłaty

Tutaj znajdziesz wszystkie informacje na temat nowych wersji EU. Na tym forum również możesz zgłaszać sugestie oraz uwagi dotyczące nowych funkcji.
Regulamin forum
Zanim założysz nowy temat, sprawdź czy ktoś wcześniej nie zgłosił już podobnego pomysłu. Jeśli tak, wówczas dopisz się do niego, ponieważ pod uwagę będą brane tylko takie sugestie, które zostaną poparte przez większą ilość użytkowników. Stąd domyślnie ustawione jest sortowanie wg liczby odpowiedzi.

Nie "podbijaj" tematu! Tylko zrobisz z niego śmietnik, a Twój głos nadal będzie traktowany jako jeden.

Nie pytaj w temacie czy coś zostanie dodane, jeśli "za" nie ma nikogo oprócz Ciebie albo zaledwie paru użytkowników.

Zgłoszone sugestie są przeglądane i wybierane do wdrożenia podczas projektowania nowej wersji. Nie zaglądam tutaj na bieżąco.

Tematy, w których przez 6 m. od ostatniego postu nikt się nie wypowie będą automatycznie usuwane.
KD9
Posty: 282
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Blokada kwoty wpłaty

Post autor: KD9 » 04 paź 2019, 14:50

Uprzejmie proszę o możliwość zablokowania wpisywanej przeze mnie świadomie i bez przymusu kwoty wpłaty w edycji transakcji.
Może być to np. pole do zaptaszkowania, cokolwiek, ale żeby nic mi w tle nie nadpisało tej kwoty.
Schowek01.jpg

mika23
Posty: 7
Rejestracja: 17 paź 2019, 12:21
Lokalizacja: Piła
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Blokada kwoty wpłaty

Post autor: mika23 » 24 paź 2019, 10:02

A to sama ci sie ona wpisuje czy jak?

KD9
Posty: 282
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Blokada kwoty wpłaty

Post autor: KD9 » 08 lis 2019, 10:25

Panie Marcinie, proszę o zablokowanie tej kwoty. Skoro ją ręcznie wprowadzam, to na jakiej podstawie program ma być mądrzejszy ode mnie i ją nadpisywać? Na dodatek nadpisywane są totalne bzdury, bo w podanym poniżej przykładzie klient w ogóle nie zapłacił przez płatności Allegro, a EU pomnożył kwotę do zapłąty x 4.
Schowek01.jpg

ODPOWIEDZ