Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

IKONKA MAGAZYNU W OKNIE TRANSAKCJI - skrót do modyfikacji stanów magazynowych

Tutaj znajdziesz wszystkie informacje na temat nowych wersji EU. Na tym forum również możesz zgłaszać sugestie oraz uwagi dotyczące nowych funkcji.
Regulamin forum
Zanim założysz nowy temat, sprawdź czy ktoś wcześniej nie zgłosił już podobnego pomysłu. Jeśli tak, wówczas dopisz się do niego, ponieważ pod uwagę będą brane tylko takie sugestie, które zostaną poparte przez większą ilość użytkowników. Stąd domyślnie ustawione jest sortowanie wg liczby odpowiedzi.

Nie "podbijaj" tematu! Tylko zrobisz z niego śmietnik, a Twój głos nadal będzie traktowany jako jeden.

Nie pytaj w temacie czy coś zostanie dodane, jeśli "za" nie ma nikogo oprócz Ciebie albo zaledwie paru użytkowników.

Zgłoszone sugestie są przeglądane i wybierane do wdrożenia podczas projektowania nowej wersji. Nie zaglądam tutaj na bieżąco.

Tematy, w których przez 6 m. od ostatniego postu nikt się nie wypowie będą automatycznie usuwane.

IKONKA MAGAZYNU W OKNIE TRANSAKCJI

TAK to będzie dobry skrót
3
100%
TAK (drugie) żeby powkurzać tych co są na nie :D
0
Brak głosów
 
Liczba głosów: 3

Zildijan
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1013
Rejestracja: 24 maja 2013, 19:27
Podziękował: 20 razy
Otrzymał podziękowań: 16 razy
Kontakt:

IKONKA MAGAZYNU W OKNIE TRANSAKCJI - skrót do modyfikacji stanów magazynowych

Post autor: Zildijan » 10 cze 2021, 12:48

IKONKA MAGAZYNU W OKNIE TRANSAKCJI

W transakcjach robi się różne rzeczy z produktami i przydałaby
się w oknie transakcji ikonka do modyfikacji stanu magazynu, tak jak jest nad listą aukcji.
Ewentualnie edytowalne pole stanu magazynowego w transakcji.

Wiem, można zrobić co trzeba z listy aukcji, ale przy dużych bazach omijamy rozwinięcie listy aukcji z uwagi na zasobożerność i czas.

Ikonka w oknie transakcji to byłby dobry (wygodny) skrót np. już pod wznowienie nieopłaconej aukcji planowanym (to napisałem z dużą nadzieją) automatem wznawiania aukcji, do których doszedł stan.

I w drugą stronę, nie odejmie się stan podczas robienia kopii transakcji, lub będzie można szybko go skorygować po zrobieniu kopii transakcji.

 
Przykładowy Sklep Na Allegro (zarządzany przez najlepszą aplikację - EasyUploader)

KD9
Posty: 607
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Kontakt:

Re: IKONKA MAGAZYNU W OKNIE TRANSAKCJI - skrót do modyfikacji stanów magazynowych

Post autor: KD9 » 12 cze 2021, 13:39

Yes, yes, yes! (jak mawiał aktualny bokser, a kiedyś premier).

cbpawex
Posty: 31
Rejestracja: 06 sty 2016, 17:17
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: IKONKA MAGAZYNU W OKNIE TRANSAKCJI - skrót do modyfikacji stanów magazynowych

Post autor: cbpawex » wczoraj, 14:26

Jesteśmy za!

ODPOWIEDZ