Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

!!! Uwaga!!! Eazy Uploader dubluje pobrane zamówienia.

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
rafalleczek
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 858
Rejestracja: 26 kwie 2013, 16:29
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 11 razy

Re: !!! Uwaga!!! Eazy Uploader dubluje pobrane zamówienia.

Post autor: rafalleczek » 16 paź 2019, 14:18

A i w ogóle to w złym miejscu posta umieściłeś - to raczej nie jest temat na "Nowości i sugestie "
RZ

Zielu
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 702
Rejestracja: 05 wrz 2016, 10:08
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: !!! Uwaga!!! Eazy Uploader dubluje pobrane zamówienia.

Post autor: Zielu » 16 paź 2019, 15:27

Zło bardzo. Że wam jeszcze baza hula przy tylu przerwanych pobieraniach - bo serwer zaczął pobierać - to się dziwię :)

Wyłączajcie pobieranie na serwerze i pobierajcie wtedy ręcznie, albo po prostu pobierajcie dane na serwerze. Ja bym na waszym miejscu ustawił sobie zdalny pulpit do serwera żeby nie latać tam i z powrotem, i operowałbym tylko na serwerze jeśli chodzi o transakcje.
Pozdrawiam,
Paweł Z.

:)

konrad.wo??niak
Posty: 15
Rejestracja: 19 sie 2019, 12:11
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: !!! Uwaga!!! Eazy Uploader dubluje pobrane zamówienia.

Post autor: konrad.wo??niak » 16 paź 2019, 19:08

Zielu pisze:
16 paź 2019, 15:27
Zło bardzo. Że wam jeszcze baza hula przy tylu przerwanych pobieraniach - bo serwer zaczął pobierać - to się dziwię :)

Wyłączajcie pobieranie na serwerze i pobierajcie wtedy ręcznie, albo po prostu pobierajcie dane na serwerze. Ja bym na waszym miejscu ustawił sobie zdalny pulpit do serwera żeby nie latać tam i z powrotem, i operowałbym tylko na serwerze jeśli chodzi o transakcje.
VPS jest w "serwerowni" naszego providera w innym mieście korzystamy ze światłowodu. 
W czym problem, EU wyświetla informację że na innym stanowisku (serwerze)aktualnie pobierane są dane, czy kontynuować. klikamy NIE i za kilkadziesiąt sekund są już zamówienia pobrane na serwerze w przeciwnym razie po prostu pobierają się ręcznie.

SZUKACIE DZIURY W TYM SPOSOBIE TO NAPRAWDĘ MARCIN DOPRACOWAŁ Z GŁOWĄ.
PROBLEM TKWI W BRAKU BLOKADY PRZYPORZĄDKOWANIA ID DO TRANSAKCJI I WERYFIKACJI TEGO PRZEZ PROGRAM.  



 

ODPOWIEDZ