Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

wysokość produktu - Format 0.00 - kategoria Obrazki i Obrazy

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
kama1788
Posty: 3
Rejestracja: 14 wrz 2019, 17:10
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

wysokość produktu - Format 0.00 - kategoria Obrazki i Obrazy

Post autor: kama1788 » 14 sty 2021, 00:51

Witam wszystkich,

Czy ktoś może mi powiedzieć w jaki sposób wpisać własną wartość produktu w parametrze kategorii :
* wysokość produktu - Format 0.00 (ten parametr jest tylko widoczny przy hurtowej edycji aukcji)

ponieważ nie można tam wpisać żadnej wartości po kliknięciu wyskakuje komunikat "Wybierz wartość" ale nie można wybrać i nic się nie dzieje

Proszę o pomoc
Załączniki
wysokosc                  u.jpg

PhotoSoft
Administrator
Posty: 4007
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy
Kontakt:

Re: wysokość produktu - Format 0.00 - kategoria Obrazki i Obrazy

Post autor: PhotoSoft » 14 sty 2021, 13:47

Witam,
można pobrać poprawiony instalator.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

kama1788
Posty: 3
Rejestracja: 14 wrz 2019, 17:10
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: wysokość produktu - Format 0.00 - kategoria Obrazki i Obrazy

Post autor: kama1788 » 14 sty 2021, 15:31

dziękuje - nie działało poprzez aktualizacje EU z programu - trzeba było ściągnąć samemu ze strony

https://www.easyuploader.pl/

już działa dziękuje

ODPOWIEDZ