Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Ruch wysyłka paczek

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
sklep_bk
Posty: 39
Rejestracja: 10 wrz 2017, 12:46
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Ruch wysyłka paczek

Post autor: sklep_bk » 08 wrz 2021, 18:06

Witam
Od wczoraj nie działa mi integracja z Ruchem. Na ich stronie wszystko działa. Poproszę o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam

Ulv
Posty: 238
Rejestracja: 28 paź 2018, 20:45
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Ruch wysyłka paczek

Post autor: Ulv » 09 wrz 2021, 13:46

też mam ten sam problem, jakie ustawienia powinny być

pozdrawiam
Sebastian
 

best_buy_
Posty: 40
Rejestracja: 18 mar 2013, 10:09
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Ruch wysyłka paczek

Post autor: best_buy_ » 09 wrz 2021, 14:25

Potwierdzam, to samo u mnie. Błąd 206 unknown DestinationCode. Dziwna sprawa, bo jakieś stare transakcje z czasów Paczki w Ruchu mogę normalnie nadać ponownie i pobrać etykiety, problem pojawia się tylko w najnowszych.

RegDos
Posty: 54
Rejestracja: 10 paź 2017, 15:23
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Ruch wysyłka paczek

Post autor: RegDos » 10 wrz 2021, 12:14

Też potwierdzam.

kris
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 337
Rejestracja: 09 wrz 2011, 11:22
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Re: Ruch wysyłka paczek

Post autor: kris » 13 wrz 2021, 11:37

A Pan Marcin na urlopie... Działa już?

rox0r
Posty: 44
Rejestracja: 20 paź 2014, 16:23
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Ruch wysyłka paczek

Post autor: rox0r » 13 wrz 2021, 17:02

Napisałem w innym wątku tymczasowe rozwiązanie:

"
Ok zgadnijcie jak zadziałało:

W polu Dodaj etytuj "Punkt Odbioru" było Orlen Paczka: PZ-xxxxxx-xx-xx

zmieniłem Orlen Paczka: PZ-xxxxxx-xx-xx na Paczka w Ruchu: PZ-xxxxxx-xx-xx

i działa...

Panie Marcinie - trzeba wydać łatkę jak najszybciej."

leggins-world
Posty: 2
Rejestracja: 17 kwie 2020, 10:08
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Ruch wysyłka paczek

Post autor: leggins-world » 14 wrz 2021, 12:44

Witam , u mnie ten sam problem . Zrobiłem tak jak kolega roxOr napisał i działa . Ale jest to uciążliwe zmieniać nazwę w każdej paczce . Czy ktoś ma inny sposób ?

audiomaxsiedlce
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 722
Rejestracja: 20 paź 2015, 23:52
Lokalizacja: Siedlce
Podziękował: 20 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy

Re: Ruch wysyłka paczek

Post autor: audiomaxsiedlce » 15 wrz 2021, 01:48

:lol: - oooObajtek coś namieszał
Pozdrawiam
Joanna

ODPOWIEDZ