Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Prestashop + paczkomaty

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
robi1976
Posty: 202
Rejestracja: 27 gru 2012, 19:58
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Prestashop + paczkomaty

Post autor: robi1976 » 27 sie 2019, 11:35

Panie Marcinie otrzymałem odpowiedź od Sensbit"
ten moduł nie tworzy przesyłek tylko umożliwia wybór paczkomatu, więc problem jest po stronie easyuploadera.
do niedawna przesyłki paczkomatowe ze sklepu szły bez problemów

PhotoSoft
Administrator
Posty: 3103
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy
Kontakt:

Re: Prestashop + paczkomaty

Post autor: PhotoSoft » 27 sie 2019, 12:57

Proszę przeczytać podwieszony poradnik - pkt. 6...
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

robi1976
Posty: 202
Rejestracja: 27 gru 2012, 19:58
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Prestashop + paczkomaty

Post autor: robi1976 » 27 sie 2019, 14:47

qrde
sprawdzałem na 2 komputerach - chciałem logi zapisać a tu jak na złość błąd nie występuje :evil:

PhotoSoft
Administrator
Posty: 3103
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy
Kontakt:

Re: Prestashop + paczkomaty

Post autor: PhotoSoft » 28 sie 2019, 11:50

Więc to musiał być tymczasowy błąd u Inpostu.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

robi1976
Posty: 202
Rejestracja: 27 gru 2012, 19:58
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Prestashop + paczkomaty

Post autor: robi1976 » 17 wrz 2019, 12:23

PhotoSoft pisze:
28 sie 2019, 11:50
Więc to musiał być tymczasowy błąd u Inpostu.
chyba jednak nie był to jednorazowy błąd :(
znowu ten błąd się pojawia.
Logi przesyłam mailem.

PhotoSoft
Administrator
Posty: 3103
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy
Kontakt:

Re: Prestashop + paczkomaty

Post autor: PhotoSoft » 17 wrz 2019, 15:16

Wg logów z Inpostu nie ma przesyłki o podanym numerze. Proszę im je przesłać i wtedy sprawdzą o co chodzi.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

ODPOWIEDZ