Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Komunikat uzupelnij w aukcji pole ,Cennik allegro,

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
woytas01
Posty: 13
Rejestracja: 18 wrz 2018, 11:03
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Komunikat uzupelnij w aukcji pole ,Cennik allegro,

Post autor: woytas01 » 27 cze 2019, 02:40

Mam problem z hurtowym wystawieniem aukcji pobranych wczesniej z innego konta allegro. W polu status pokazuje mi sie taki komunikat "uzupelnij w aukcji pole cennik allegro"
Niby mam ten cennik w allegro ustawiony i w eu tez wprowadzilem cennik. Mimo to wystepuje ten komunikat.

mexan
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 298
Rejestracja: 15 maja 2015, 11:30
Lokalizacja: Zgorzelec
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Re: Komunikat uzupelnij w aukcji pole ,Cennik allegro,

Post autor: mexan » 27 cze 2019, 07:05

Spróbuj jeszcze raz hurtowo wybrać cennik w aukcjach.
 
Pozdrawiamy Zespół Mexan

Obrazek

woytas01
Posty: 13
Rejestracja: 18 wrz 2018, 11:03
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Komunikat uzupelnij w aukcji pole ,Cennik allegro,

Post autor: woytas01 » 27 cze 2019, 08:13

Probowalem. Niczego to nie zmienia

mexan
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 298
Rejestracja: 15 maja 2015, 11:30
Lokalizacja: Zgorzelec
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Re: Komunikat uzupelnij w aukcji pole ,Cennik allegro,

Post autor: mexan » 27 cze 2019, 13:40

Jak przechodzisz do podglądu aukcji to tam również jest wybrany?
Pozdrawiamy Zespół Mexan

Obrazek

pop_car_vw_888
Posty: 2
Rejestracja: 20 wrz 2019, 13:04
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Komunikat uzupelnij w aukcji pole ,Cennik allegro,

Post autor: pop_car_vw_888 » 14 paź 2019, 17:10

Jetem w takcie przenoszenia aukcji allegro z konta A na konto B.  Mam problem z ustawieniem cennika allegro. Przy hurtowej edycji nadal wyskakuje USTAW CENNIK Itd. Na allegro mam ustawione cenniki, w programie też a dalej nie mogę wystawić aukcji.
Kiedy w jednej aukcji cennik ustawiłam ręcznie pojawił się komunikat PODAJ URL OBRAZKA :oops:
Czy ktoś może mi podpowiedzieć co z tym dalej robić ??? 

PhotoSoft
Administrator
Posty: 2586
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 35 razy
Kontakt:

Re: Komunikat uzupelnij w aukcji pole ,Cennik allegro,

Post autor: PhotoSoft » 15 paź 2019, 10:35

Proszę przeczytać poradnik jak przenieść aukcje. Przecież jest tam wszystko co potrzebne podane.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

ODPOWIEDZ