Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

W markach ze znakiem ' występuje nadmierny znak ''

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
Zildijan
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 635
Rejestracja: 24 maja 2013, 19:27
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Kontakt:

W markach ze znakiem ' występuje nadmierny znak ''

Post autor: Zildijan » 16 sie 2019, 09:31

Zgłoszenie do allegro:

" Zauważyłem niepoprawny parametr przez RestAPI " Levi''s ".
Powinien być " Levi's " . Problemem jest nadmierny znak ' .
Proszę o poprawienie w kategorii Moda ... Kurtka i innych. "


Odpowiedź od allegro:
 " Ustaliłem, że API zwraca poprawnie tę wartość parametru. Być może problem jest gdzieś po stronie Pana oprogramowania, np. następuje jakieś parsowanie lub walidacja body otrzymanego w response. Warto sprawdzić, czy dla innych parametrów z apostrofem też ten problem występuje. "



Faktycznie, po wpisaniu 2x znaku ' w wyszukiwarkę parametrów pokazują się parametry z nadmiernym znakiem.
Panie Marcinie serdecznie proszę o sprawdzenie.
Przykładowy Sklep Na Allegro (zarządzany przez najlepszą aplikację - EasyUploader)

PhotoSoft
Administrator
Posty: 2441
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 29 razy
Kontakt:

Re: W markach ze znakiem ' występuje nadmierny znak ''

Post autor: PhotoSoft » 16 sie 2019, 10:48

Poprawię to :) Nie ma to jednak na nic wpływu.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

Zildijan
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 635
Rejestracja: 24 maja 2013, 19:27
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Kontakt:

Re: W markach ze znakiem ' występuje nadmierny znak ''

Post autor: Zildijan » 16 sie 2019, 14:25

Miało wpływ na import parametru z CSV w formie tekstowej.
Przykładowy Sklep Na Allegro (zarządzany przez najlepszą aplikację - EasyUploader)

ODPOWIEDZ