Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

hurtowa aktualizacja ean

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
adam999
Posty: 2
Rejestracja: 16 paź 2019, 17:54
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

hurtowa aktualizacja ean

Post autor: adam999 » 16 paź 2019, 17:59

:idea: Proszę zapoznać się z podwieszonym poradnikiem Jak prawidłowo zgłosić problem? i doprecyzować zgłoszenie.

Jeśli poradnik nie rozwiązał Twojego problemu, wówczas podaj wymagane informacje:

1. Czy pobrano z serwera aktualny instalator i przeinstalowano EU? tak/
2. Czy została wykonana aktualizacja komponentów Allegro? tak/
3. Czy problem występuje w trybie awaryjnym? tak/nie
4. Z jakiego systemu korzystasz (numer i wersja 32/64bit)? 7
5. Opisz poniżej dokładnie problem zgodnie z pkt. 8.2 oraz 8.3 poradnika:

Chciałbym sie dowiedzieć dlaczego niedziała hurtowa edycja np kodu ean. Po wprowadzeniu ean zaktualizowaniu, nic sie nie zmienia w allegro.
...

PhotoSoft
Administrator
Posty: 2586
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 35 razy
Kontakt:

Re: hurtowa aktualizacja ean

Post autor: PhotoSoft » 17 paź 2019, 10:45

Aukcje na allegro trzeba zaktualizować po hurtowej edycji tak jak jest napisane w instrukcji.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

adam999
Posty: 2
Rejestracja: 16 paź 2019, 17:54
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: hurtowa aktualizacja ean

Post autor: adam999 » 17 paź 2019, 19:22

Tak jak napisałem aukcje są aktualizowane i nie przynosi to żadnego rezultatu.  

rafalleczek
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 857
Rejestracja: 26 kwie 2013, 16:29
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 11 razy

Re: hurtowa aktualizacja ean

Post autor: rafalleczek » 17 paź 2019, 19:44

Zmieniasz kod EAN na aukcjach w EU tak? Czy się zmienił? Później robisz aktualizację EU > allegro tak? Po aktualizacji jakie są statusy wszędzie ok?
 
RZ

audiomaxsiedlce
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 422
Rejestracja: 20 paź 2015, 23:52
Lokalizacja: Siedlce
Podziękował: 10 razy
Otrzymał podziękowań: 3 razy

Re: hurtowa aktualizacja ean

Post autor: audiomaxsiedlce » 17 paź 2019, 22:26

A może Ty oczekujesz, że zobaczysz gdzieś w opisie aukcji Ean jako cyferki ?
Nie ma takiej możliwości abyś widział Ean, jedynie aby upewnić się czy jest "aktywny" zrób poglad aukcji na allegro i edycję przez www, wówczas zobaczysz, że jest  :)
Albo wpisz Ean w wyszukiwarkę allegro i powinieneś po prawidłowo uzupełnionym eanie znaleźć swoją aukcję  ;)
Pozdrawiam
Joanna

ODPOWIEDZ