Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

błąd plug in z apaczka

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
pwrobo
Posty: 17
Rejestracja: 15 paź 2018, 13:57
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

błąd plug in z apaczka

Post autor: pwrobo » 26 kwie 2020, 15:00

Witam.
Proszę jeszcze raz o pomoc , już chyba w prawidłowym dziale.
Nie mogę z easy uploadera wysłać żadnej przesyłki kurierskiej za pomocą pluginu z APACZKA.
Czy ktoś ma podobny problem, czy tylko u mnie się coś skaszaniło ?
apaczka.JPG


...

malgolas
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 270
Rejestracja: 10 lip 2012, 22:10
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: błąd plug in z apaczka

Post autor: malgolas » 27 kwie 2020, 08:18

Od wczoraj mamy to samo.
Artur
Zapraszam na niezależne, zamknięte dla postronnych forum e-sprzedawców http://milpap.pl/phpBB/weryfikacja-f63/ Forum wymaga zarejestrowania się, a następnie wystąpienia z prośbą o weryfikację aby mieć pełen dostęp do wszystkich treści.

Aemgie
Posty: 62
Rejestracja: 02 maja 2018, 16:39
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Re: błąd plug in z apaczka

Post autor: Aemgie » 27 kwie 2020, 08:42

U mnie to damo, przyłączam się :(

PhotoSoft
Administrator
Posty: 3672
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 81 razy
Kontakt:

Re: błąd plug in z apaczka

Post autor: PhotoSoft » 27 kwie 2020, 09:18

Witam,
zgłoście to im razem z logami XML. Widocznie coś popsuli.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

pwrobo
Posty: 17
Rejestracja: 15 paź 2018, 13:57
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: błąd plug in z apaczka

Post autor: pwrobo » 27 kwie 2020, 11:26

tylko że ten monit wyskakuje błyskawicznie, bez łączenia się z serwerem apaczka. Wydaje mi się, że jest to błąd Easy uploader …
Aczkolwiek zupełnie się nie znam .. :-)

PhotoSoft
Administrator
Posty: 3672
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 81 razy
Kontakt:

Re: błąd plug in z apaczka

Post autor: PhotoSoft » 27 kwie 2020, 15:46

To jest błąd z API.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

pwrobo
Posty: 17
Rejestracja: 15 paź 2018, 13:57
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: błąd plug in z apaczka

Post autor: pwrobo » 28 kwie 2020, 06:58

Już działa :-)
 

ODPOWIEDZ