Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

EasyUploader na Wewnętrzny Serwer Biurowy - Prośba o porady i rozwiązania

Jeśli Twój temat nie kwalifikuje się do żadnej z powyższych kategorii, wówczas możesz założyć go tutaj. Dział ten służy również do kontaktu z pozostałymi użytkownikami. Nie zgłaszaj tutaj problemów dotyczących EU!
Zildijan
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 713
Rejestracja: 24 maja 2013, 19:27
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Kontakt:

Re: EasyUploader na Wewnętrzny Serwer Biurowy - Prośba o porady i rozwiązania

Post autor: Zildijan » 25 lis 2019, 13:56

:)

Tylko czy mogę wówczas używać zwykłego LAN i jednocześnie ten wirtualny LAN ?
Przykładowy Sklep Na Allegro (zarządzany przez najlepszą aplikację - EasyUploader)

Zielu
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 705
Rejestracja: 05 wrz 2016, 10:08
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: EasyUploader na Wewnętrzny Serwer Biurowy - Prośba o porady i rozwiązania

Post autor: Zielu » 25 lis 2019, 16:39

Nie wiem jak działa RADMIN, pamiętam jak działało hamachi i tam każdy komputer dostawał wewnętrzne ip.
Wtedy należało sprawdzić jakie IP posiada komp z bazą i takie też wpisać w polu adresu hosta.
Ale może RADMIN inaczej działa, to sobie już sprawdzisz. Jak się nie da w jedną, to próbuj w drugą stronę :)

Tak, możesz pracować na jednym i drugim. VPN to tylko dodatkowy tunel do innej sieci.

Ewentualnie, jeśli kompy masz na win10, spróbuj założyć VPN'a windowsowego, albo wynajmij kogoś kto to ogarnie. Wtedy tylko łączysz się z siecią klikając na ikonę manadżera połączeń internetowych  (prawy dolny róg, tam gdzie wifi itd) i klikasz połączenie VPN, które chcesz włączyć. Wtedy wpisujesz ip takie jak ma komp w sieci Twojej firmowej :)
Pozdrawiam,
Paweł Z.

:)

lubiekoszule
Posty: 36
Rejestracja: 29 lut 2012, 21:48
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: EasyUploader na Wewnętrzny Serwer Biurowy - Prośba o porady i rozwiązania

Post autor: lubiekoszule » 28 lis 2019, 13:06

jak masz stały ip to zrobisz
A na Kanarach możesz nie mieć stałego ip
Te komputery które dodasz do radmina bedą w twojej sieci lan tak reszta komputerów podłączonych do lan
Musisz spróbować

ODPOWIEDZ