Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Błąd w programie - drukowanie kilku etykiet

Jeśli Twój temat nie kwalifikuje się do żadnej z powyższych kategorii, wówczas możesz założyć go tutaj. Dział ten służy również do kontaktu z pozostałymi użytkownikami. Nie zgłaszaj tutaj problemów dotyczących EU!
stegolas
Posty: 74
Rejestracja: 14 gru 2012, 00:21
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Błąd w programie - drukowanie kilku etykiet

Post autor: stegolas » 06 mar 2020, 11:03

Wpisuję nowe zamówienie z palca, ustawiam 2 paczki (2 etykiety do DPD). Z poziomu zamówienia wybieram kurier\DPD\wyślij paczkę i pobierz etykietę

w wyniku dostaję jedną etykietę. (błędnie)

Zamykam zamówienie, zaznaczam je na liście, klik w ikonę "Eksportuj on-line"\do DPD otwiera się okno obsługujące przesyłki (zbiorcze). Oznaczam zamówienie wyślij paczki i pobierz etykiety. Dostaję 2 etykiety na wydruku, czyli tak jak oczekiwałem.

Nie działa poprawnie funkcja pobierania etykiet z poziomu zamówienia.

PhotoSoft
Administrator
Posty: 3768
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 84 razy
Kontakt:

Re: Błąd w programie - drukowanie kilku etykiet

Post autor: PhotoSoft » 06 mar 2020, 13:31

Poprawiłem, można pobrać nowy instalator.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

stegolas
Posty: 74
Rejestracja: 14 gru 2012, 00:21
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Błąd w programie - drukowanie kilku etykiet

Post autor: stegolas » 17 paź 2020, 07:27

Aktualnie jest inny problem. Taka sytuacja mam zamówienie z jedną paczką, zmieniam na dwie paczki do zamówienia. Zamykam zamówienie i program nie zapamiętuje zmiany. Muszę nanieść zmiany np. w polu uwagi dopisać cokolwiek, zamknąć zamówienie, ponownie otworzyć skasować dopisaną literkę.

PhotoSoft
Administrator
Posty: 3768
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 84 razy
Kontakt:

Re: Błąd w programie - drukowanie kilku etykiet

Post autor: PhotoSoft » 19 paź 2020, 11:09

Można pobrać nowy instalator.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

ODPOWIEDZ