Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Etykieta EN - logo allegro

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
rafalleczek
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1329
Rejestracja: 26 kwie 2013, 16:29
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 29 razy

Etykieta EN - logo allegro

Post autor: rafalleczek » 30 kwie 2020, 08:03

Witam. Panie Marcinie na etykietach PP drukowanych z EU logo allegro drukuje się w lustrzanym odbiciu do góry nogami. Poprzez EN jest ok. Proszę o info gdzie leży problem - bo być może przydało by się to poprawić.

Pozdrawiam
 
RZ

PhotoSoft
Administrator
Posty: 3756
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 84 razy
Kontakt:

Re: Etykieta EN - logo allegro

Post autor: PhotoSoft » 30 kwie 2020, 10:03

Witam,
EU nie generuje żadnych etykiet.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

rafalleczek
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1329
Rejestracja: 26 kwie 2013, 16:29
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 29 razy

Re: Etykieta EN - logo allegro

Post autor: rafalleczek » 30 kwie 2020, 10:27

Rozumiem - czyli zgłoszenie do PP

Pozdrawiam
 
RZ

malgolas
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 270
Rejestracja: 10 lip 2012, 22:10
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: Etykieta EN - logo allegro

Post autor: malgolas » 02 maja 2020, 01:30

rafalleczek pisze:
30 kwie 2020, 10:27
Rozumiem - czyli zgłoszenie do PP

Nooo... i na wszelki wypadek należałoby ich poprosić, aby w kartach wyborczych nic nie poprzestawiali do góry nogami  :lol: :lol: :lol:
 
Artur
Zapraszam na niezależne, zamknięte dla postronnych forum e-sprzedawców http://milpap.pl/phpBB/weryfikacja-f63/ Forum wymaga zarejestrowania się, a następnie wystąpienia z prośbą o weryfikację aby mieć pełen dostęp do wszystkich treści.

rafalleczek
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1329
Rejestracja: 26 kwie 2013, 16:29
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 29 razy

Re: Etykieta EN - logo allegro

Post autor: rafalleczek » 02 maja 2020, 21:13

:-) - mogłoby się poprzestawiać byłbym za bo domyślając się wyniku to :-(


A to jednak problem u mnie. Wszyscy mają pewnie domyślnie ustawiony do PDF adobe reader - ja mam inny program i stąd te cuda. Etykieta w podglądzie jest ok a drukuje się źle. Drukując z adobe wszystko jest ok.

 
RZ

audiomaxsiedlce
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 563
Rejestracja: 20 paź 2015, 23:52
Lokalizacja: Siedlce
Podziękował: 13 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Re: Etykieta EN - logo allegro

Post autor: audiomaxsiedlce » 02 maja 2020, 23:53

malgolas pisze:
02 maja 2020, 01:30
rafalleczek pisze:
30 kwie 2020, 10:27
Rozumiem - czyli zgłoszenie do PP
Nooo... i na wszelki wypadek należałoby ich poprosić, aby w kartach wyborczych nic nie poprzestawiali do góry nogami  :lol: :lol: :lol:


@malgolas

Stary mógłby, ale przecież nowy prezes powołany od zadań specjalnych [wszystko ustalone], więc OBWE nie będzie potrzebne, tylko pojedzą popiją i odjadą 
:lol:

 
Pozdrawiam
Joanna

KD9
Posty: 469
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Kontakt:

Re: Etykieta EN - logo allegro

Post autor: KD9 » 05 maja 2020, 18:54

A jak się mają nowe etykiety Poczty do RODO, bo z daleka widać, że paczka jest z zakupem z Allegro, a nikt nikogo nie upoważniał do drukowania takiej informacji i niekiedy nie chciałby tego. Kilka lat temu np. dostałem negatywa za to, że na etykiecie był umieszczony login (było jakieś domyślne ustawienie w eNadawcy).

ODPOWIEDZ