Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jak hurtowo zaktualizować numery nadania?

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
KD9
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1169
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy
Kontakt:

Jak hurtowo zaktualizować numery nadania?

Post autor: KD9 »

Jako że Easy nie pobrał wygenerowanych etykiet musiałem zrobić nowe. I teraz pytanie brzmi jak hurtem zaktualizować numery nadania na Alllegro, bo nie widzę tego w menu (tylko pojedynczo w edycji transakcji, ale ja mam 50 przesyłek do zaktualizowania).
PhotoSoft
Administrator
Posty: 7194
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 108 razy
Kontakt:

Re: Jak hurtowo zaktualizować numery nadania?

Post autor: PhotoSoft »

Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
KD9
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1169
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy
Kontakt:

Re: Jak hurtowo zaktualizować numery nadania?

Post autor: KD9 »

Czy jak użyję tej opcji, to usunie poprzedni numer nadania, bo teraz na Allegro są widoczne obydwa.
PhotoSoft
Administrator
Posty: 7194
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 108 razy
Kontakt:

Re: Jak hurtowo zaktualizować numery nadania?

Post autor: PhotoSoft »

EU tylko dopisuje numery.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
JOHHN8
Posty: 227
Rejestracja: 22 kwie 2013, 13:26
Podziękował: 10 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Jak hurtowo zaktualizować numery nadania?

Post autor: JOHHN8 »

KD9 pisze: 22 maja 2023, 15:56 Jako że Easy nie pobrał wygenerowanych etykiet musiałem zrobić nowe. I teraz pytanie brzmi jak hurtem zaktualizować numery nadania na Alllegro, bo nie widzę tego w menu (tylko pojedynczo w edycji transakcji, ale ja mam 50 przesyłek do zaktualizowania).
Sprawdź tylko czy za nadanie drugich numerów przesyłek Allegro nie pobrało od Ciebie =>12,99zł za każdą
 
KD9
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1169
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy
Kontakt:

Re: Jak hurtowo zaktualizować numery nadania?

Post autor: KD9 »

Dzwoniłem do Allegro w tej sprawie, jeśli nie ma sczytanego numeru przez kuriera, to nie ma opłaty (ze Smartami pewnie inaczej, ale u mnie problem braku możliwości pobrania etykiet dotyczył przesyłek niesmartowych).
ODPOWIEDZ