Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Łączenie z produktem - Zgłoś błąd w parametrach

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
rox0r
Posty: 63
Rejestracja: 20 paź 2014, 16:23
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Łączenie z produktem - Zgłoś błąd w parametrach

Post autor: rox0r »

Łączenie z produktem - Zgłoś błąd w parametrach

Zauważyłem pewien problem (nie mogłem znaleźć informacji w poradnikach odnośnie tego konkretnego problemu).
W momencie, gdy w jakimś produkcie jest dość istotny błąd (np. błędna kategoria i parametry sugerujące, że przedmiotem sprzedaży jest coś innego lub coś co wchodzi w jego skład, a tak nie jest).

Używamy opcji Zgłoś błąd w parametrach głównego produktu. Kliknięcie przenosi na stronę zgłoszenia błędu w allegro. Robimy edycję, wpisujemy poprawne wartości i generuje się ID produktu tymczasowego, który jest już po poprawkach i zawiera prawidłowe parametry. Da się to wystawić przez Allegro i tam działa prawidłowo, ale już przez API nie. W momencie gdy kopiuję ID tego poprawionego produktu do wyszukiwarki z Easyuploader i zaznaczam, aby szukało po ID, pojawia się komunikat:

Nie pobrano danych produktu (ID: xxxxxx (tutaj jest id produktu w skopiowanie z Allegro):
Nie znaleziono produktu spełniającego kryteria żądania. (ProductNotFound)

Jest opcja, aby można było wystawić takie oferty przez API w EU?
PhotoSoft
Administrator
Posty: 7054
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 22 razy
Otrzymał podziękowań: 105 razy
Kontakt:

Re: Łączenie z produktem - Zgłoś błąd w parametrach

Post autor: PhotoSoft »

Poprawiony produkt nie jest od razu widoczny w API. Trzeba odczekać jakiś czas.

Ja sprawdziłem po 5-ciu minutach i był już zwracany.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
rox0r
Posty: 63
Rejestracja: 20 paź 2014, 16:23
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Łączenie z produktem - Zgłoś błąd w parametrach

Post autor: rox0r »

O, to rozwiąże problem. Dzięki!
ODPOWIEDZ