Wykupiłem integracje z olx ale mam taki problem, że nie wszystkie zdjęcia podczas wystawiania ogłoszeń pojawiają się na olx.
Drugi problem jest taki, że aukcje trafiają do zakładki "nieopłacone" i trzeba je ręcznie aktywować. Ręcznie dlatego, że trzeba zaznaczyć opcje "wysyłka z olx" oraz "zapłać jeśli sprzedasz". Chyba, że ja tego nie widze i da się to jakoś zrobić z pozycji programu?
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Integracja OLX - problem ze zdjęciami i "zapłać jesli sprzedasz"
-
- Administrator
- Podziękował: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 130 razy
- Kontakt:
Re: Integracja OLX - problem ze zdjęciami i "zapłać jesli sprzedasz"
1. Proszę przesłać logi XML tak jak jest napisane w poradniku pkt. 6.
viewtopic.php?t=987
Można też zaktualizować zdjęcia w wystawionych już ogłoszeniach.
2. Ogłoszenia powinny aktywować się automatycznie, jeśli konto jest doładowane. Natomiast wymienione opcje trzeba włączyć ręcznie, bo API ich nie obsługuje.

Można też zaktualizować zdjęcia w wystawionych już ogłoszeniach.
2. Ogłoszenia powinny aktywować się automatycznie, jeśli konto jest doładowane. Natomiast wymienione opcje trzeba włączyć ręcznie, bo API ich nie obsługuje.
-
- Administrator
- Kontakt:
Wg logów oba zdjęcia zostały prawidłowo przesłane. Jeśli ich Pan nie widzi, to proszę to zgłosić OLX.
Widzę zdjęcia ponieważ dodałem je ręcznie poprzez olx
Dodatkowo po zaktualizowaniu aukcji w kierunku OLX -> EU wszystkie zdjęcia w EU zniknęły
Mam też małą prośbę i sugestię - wyszukiwarka forum pomija słowo OLX ponieważ jest za krótkie. Utrudnia to znalezienie informacji w tym temacie. Czy da się coś z tym zrobić?
Dodatkowo po zaktualizowaniu aukcji w kierunku OLX -> EU wszystkie zdjęcia w EU zniknęły
Mam też małą prośbę i sugestię - wyszukiwarka forum pomija słowo OLX ponieważ jest za krótkie. Utrudnia to znalezienie informacji w tym temacie. Czy da się coś z tym zrobić?
-
- Administrator
- Kontakt:
Wg logów zdjęcia zostały wgrane prawidłowo. Więc proszę przesłać nowe i nie wgrywać na razie zdjęć ręcznie.
Przy aktualizacji OLX->EU nie usunęły mi się żadne zdjęcia. Proszę przesłać prawidłowo logi XML tak jak jest napisane w poradniku pkt. 6.
viewtopic.php?t=987 - z jednej oferty, a nie z odświeżania listy ofert i jeszcze pobierania listy miast...
Zmieniłem konfigurację wyszukiwarki i już będzie dobrze.
Przy aktualizacji OLX->EU nie usunęły mi się żadne zdjęcia. Proszę przesłać prawidłowo logi XML tak jak jest napisane w poradniku pkt. 6.

Zmieniłem konfigurację wyszukiwarki i już będzie dobrze.