Cześć.
Pytanie, może ktoś zna odpowiedź:
W marcu 2024 pobrałem poprzez EU wszystkie aukcje z mojego konta na allegro (2800 aukcji) . Zawiesiłem działalność na allegro - wszystkie aukcje zostały zakończone. Obecnie już nie ma możliwości ich wznowić z poziomu allegro. W wrześniu chcę wznowić sprzedaż na allegro, Wszystkie aukcje zamierzam wystawić z poziomu EU. Allegro poinformowało mnie ostatnio że od 1 sierpnia swoją sprzedaż na Allegro obsłużysz tylko w nowej przestrzeni – Sales Center Czy w związku z tym nie będę miał problemów z wystawienie aukcji na allegro z poziomu EU?
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Allegro i Sales Center
-
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
-
- Administrator
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 107 razy
- Kontakt:
Re: Allegro i Sales Center
Witam,
nie będzie żadnych problemów.
Sales Center to zmiana zarządzaniem ofertami tylko na ich stronie.
nie będzie żadnych problemów.
Sales Center to zmiana zarządzaniem ofertami tylko na ich stronie.
- Za ten post autor PhotoSoft otrzymał podziękowanie:
- Mariusz??wiek (26 lip 2024, 15:03)