Hej, ponieważ system sledzenia przesyłek allegro to kiła i mogiła mam pomysł na biznes dla programistów.
Otóż nie wiem jak wy sobie radzicie ze śledzeniem statusów przesyłek, ale np ja dostaję białej gorączki jak mam sprawdzić ststus przesyłki klienta, bo nie wiadomo gdzie go sprawdzić.
Z inpost, pocztą dpd nie ma problemów.
Ale jak już wchodzę do zakładki Zamówione przesyłki na Allegro a tam mam:
Allegro International Automaty Paczkowe Czechy
Allegro International Automaty Paczkowe Słowacja
Allegro Wysyłka z Polski do Słowacji - Odbiór w Punkcie Packeta
Allegro Wysyłka z Polski do Czech - Odbiór w Punkcie Packeta
Allegro One Box, DPD
Allegro One Box, UPS
Allegro Kurier DPD Litwa
Allegro Kurier DPD pierdyliard innych krajów
to mnie szlak jasny trafia bo do każdej przesyłki muszę szukać innej strony internetowej umożliwiającej śledzenie statusu przesyłki.
Nawet Alipaczka nie obsługuje tych numerów.
Medal dla kogoś kto stworzy jeden system do szczegółowego monitorowania wszystkich przesyłek allegro podobny do allipaczki ale działający.
I nie chodzi mi tutaj o rozbudowę easyuploader i odpowiednią funkcję w programie bo o to prosimy już od lat i nic się w tej kwestii nie dzieje.
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.