Prośba o dodanie możliwości zmiany wielkości liter w tytule aukcji, tak aby po zaznaczeniu całego tytułu i kliknięciu prawym przyciskiem myszy była opcja "zamień na małe litery", "zamień na wielkie litery". Znacznie ułatwiłoby to przenoszenie aukcji z Allegro na OLX, które się czepia gdy jest za dużo CapsLocka w tytułach.
Z góry dziękuję
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Zmiana wielkości liter w tytule aukcji
Regulamin forum
Zanim założysz nowy temat, sprawdź czy ktoś wcześniej nie zgłosił już podobnego pomysłu. Jeśli tak, wówczas dopisz się do niego, ponieważ pod uwagę będą brane tylko takie sugestie, które zostaną poparte przez większą ilość użytkowników. Stąd domyślnie ustawione jest sortowanie wg liczby odpowiedzi.
Zgłoszone sugestie są przeglądane i wybierane do wdrożenia podczas projektowania nowej wersji. Nie zaglądam tutaj na bieżąco. Tematy, w których przez 6 m. od ostatniego postu nikt się nie wypowie będą automatycznie usuwane.
Zanim założysz nowy temat, sprawdź czy ktoś wcześniej nie zgłosił już podobnego pomysłu. Jeśli tak, wówczas dopisz się do niego, ponieważ pod uwagę będą brane tylko takie sugestie, które zostaną poparte przez większą ilość użytkowników. Stąd domyślnie ustawione jest sortowanie wg liczby odpowiedzi.
Zgłoszone sugestie są przeglądane i wybierane do wdrożenia podczas projektowania nowej wersji. Nie zaglądam tutaj na bieżąco. Tematy, w których przez 6 m. od ostatniego postu nikt się nie wypowie będą automatycznie usuwane.
Re: Zmiana wielkości liter w tytule aukcji
Prosta sprawa. Eksportujesz do CSV, w excelu/calcu zmieniasz za jednym zamachem wielkość liter, importujesz z powrotem do Easyego. Myślę, że da się zrobić to w niecałe 30 sekund 

No nie do końca 30 sekund, bo eksportuje swoje aukcje do pliku CSV, zmieniam tytuły aucje na małe litery, zapisuje i robie import do EU za pomoca Hurtowa Edycja->na podstawie pliku->aktualizuj dowolny element aukcji na podstawie pliku dla generatora aukcji.
Myslalem ze po eksporcie, podmiance i imporcie litery w tytule zmienia mi sie na małe i bede mogl wystawić. Instukcja generatora jest dla mnie trudna. Jest jakis sposób łatwy? aby szybko podmienic te litery w tytule na małe? Na allegro mam duże litery, OLX wymaga małych. Prosze o pomoc
Myslalem ze po eksporcie, podmiance i imporcie litery w tytule zmienia mi sie na małe i bede mogl wystawić. Instukcja generatora jest dla mnie trudna. Jest jakis sposób łatwy? aby szybko podmienic te litery w tytule na małe? Na allegro mam duże litery, OLX wymaga małych. Prosze o pomoc
-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 28 razy
W pliku csv, który zrobiłeś sobie w Excelu powinieneś mieć dwie kolumny. Pierwsza np. ID, druga TYTUŁ.
W jakimś innym arkuszu przygotowujesz tytuły formułą, która zmieni litery na małe.
Zaznaczasz aukcje olx, które chcesz zaktualizować.
Następnie wchodzisz w hurtową edycję/Na podstawie pliku i aktualizujesz bazując na ID aukcji.
W jakimś innym arkuszu przygotowujesz tytuły formułą, która zmieni litery na małe.
Zaznaczasz aukcje olx, które chcesz zaktualizować.
Następnie wchodzisz w hurtową edycję/Na podstawie pliku i aktualizujesz bazując na ID aukcji.