Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Aukcje nie wyświetlają się
-
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Aukcje nie wyświetlają się
Witam Państwa.
Mam taki problem, korzystam z programu już kilka lat i pare dni temu zakończyłem aukcje które mam wystawione na swoim koncie allegro. Po zakonczeniu wystawiłem je ponownie oczywiście również za pomoca programu i tutaj pojawia sie problem. Ponownie wystawione aukcje nie widnieją na allegro kiedy przeglądam je zalogowany. Spróbuje opisać to w sposób kóry mam nadzieje ze bedzie zrozumiały.
Aukcje które zostały wystawione ponownie są widoczne jako aktywne w programie, są widoczne jako aktywne z panlu sales center mój asortyment i sa widoczne publicznie kiedy przeglądam allegro wylogowany. W momencie kiedy zaloguje się na jakiekolwiek z dwóch kont które posiadam aukcje znależć publicznie nie można, w ogóle nie widnieją. Jest mi któś w stanie doradzić o co tu chodzi i co moge zrobić?
Oczyiście dostałem meila od allegro że oferty przeszły pozytywnie weryfilacje
Mam taki problem, korzystam z programu już kilka lat i pare dni temu zakończyłem aukcje które mam wystawione na swoim koncie allegro. Po zakonczeniu wystawiłem je ponownie oczywiście również za pomoca programu i tutaj pojawia sie problem. Ponownie wystawione aukcje nie widnieją na allegro kiedy przeglądam je zalogowany. Spróbuje opisać to w sposób kóry mam nadzieje ze bedzie zrozumiały.
Aukcje które zostały wystawione ponownie są widoczne jako aktywne w programie, są widoczne jako aktywne z panlu sales center mój asortyment i sa widoczne publicznie kiedy przeglądam allegro wylogowany. W momencie kiedy zaloguje się na jakiekolwiek z dwóch kont które posiadam aukcje znależć publicznie nie można, w ogóle nie widnieją. Jest mi któś w stanie doradzić o co tu chodzi i co moge zrobić?
Oczyiście dostałem meila od allegro że oferty przeszły pozytywnie weryfilacje
-
Re: Aukcje nie wyświetlają się
Jest ktoś w stanie pomóc? dodam tylko że Aukcja wystawiona przez allegro normalnie widnieje
-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
- Kontakt:
Będąc zalogowanym w Allegro kliknij w EU na którejś ofercie Ctrl+P. Co się otwiera w przeglądarce?
-
Otwiera się w przeglądarce aukcja którą zaznaczyłem w EU i jest aktywna
.
.
-
- Kontakt:
A jednak wyświetlają się na Allegro… Czy pierwotnie opisany problem na pewno dalej występuje?Ponownie wystawione aukcje nie widnieją na allegro kiedy przeglądam je zalogowany
-
Pierwotnie opisany problem na pewno dalej występuje. Aukcja jest widoczna nawet bedąc zalogowanym w momencie kiedy wejde w bezpośredni link do Niej. W momencie kiedy wchodze na strone dostępną dla wszystkich ze wszystkimi moimi aukcjami bedąc zalogowanym widnieje tylko jedna oferta którą wystawiłem poprzez strone allegro, reszta aukcji tj. 2950 które w ostatnim czasie zakonczylem i wystwiłem ponownie za pośrednictwem EU jest niewidoczna. Tak samo nie można znależć tych aukcji korzystajac z wyszukiwarki allegro bedąc zalogowanym. Wszystkie aukcje zaczynaja byc widoczne w momencie kiedy przeglądam allegro bedac niezalogowanym na żadne konto ( sprawdzałem czy problem pojawi się kiedy zaloguje sie na konto Ojca i owszem z poziomu tego konta równiez moje aukcje widoczne nie były).
Dodam jeszcze tylko że Ojciec równiez korzysta z programu i u Niego wykonałem ten sam manewr czyli za pośrednictwem programu zakonczylem 50 aukcji i wystawiłem je ponownie, po czym po pozytywnej weryfikacji allegro problem jest taki sam jak na moim koncie, aukcje publicznie nie widnieja bedac zalogowanym, a bedąc wylogowanym są widoczne i są tez widoczne po ponownym zalogowaniu w sales center. Propgram mam najnowszy, przeinstalowany przy uzyciu najnowszego instalatora.
Dodam jeszcze tylko że Ojciec równiez korzysta z programu i u Niego wykonałem ten sam manewr czyli za pośrednictwem programu zakonczylem 50 aukcji i wystawiłem je ponownie, po czym po pozytywnej weryfikacji allegro problem jest taki sam jak na moim koncie, aukcje publicznie nie widnieja bedac zalogowanym, a bedąc wylogowanym są widoczne i są tez widoczne po ponownym zalogowaniu w sales center. Propgram mam najnowszy, przeinstalowany przy uzyciu najnowszego instalatora.
-
- Kontakt:
Według mnie to nie jest problem EU, trzeba napisać do Allegro o co może chodzić podając im kilka numerów ofert i zrzuty ekranu.Wszystkie aukcje zaczynaja byc widoczne w momencie kiedy przeglądam allegro bedac niezalogowanym
-
- Administrator
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
- Kontakt:
Dokładnie tak, skoro problem dotyczy wyświetlania ofert na Allegro, a nie w EU.
Jedynie co mi przychodzi do głowy to zaznaczona opcja "Allegro Biznes", wtedy oferty nie będą widoczne dla zalogowanych zwykłych kont.
Jedynie co mi przychodzi do głowy to zaznaczona opcja "Allegro Biznes", wtedy oferty nie będą widoczne dla zalogowanych zwykłych kont.
-
- Kontakt:
Nie do końca tak.wtedy oferty nie będą widoczne dla zalogowanych zwykłych kont
Jak mam więcej rzeczy do wyszukania, to się wylogowuję lub loguję na konto prywatne, bo przede wszystkim nie muszę zawężać kategorii szukania, czyli jak wrzucę jakąś frazę czy kod kreskowy, to zawsze mi to znajdzie (chyba że nie istnieje na Allegro), a jak jestem zalogowany i akurat siedzę w jakiejś kategorii, to już nie dostanę wyników. Poniżej przykład.
-
Dziękuje za odpowiedz. Moim zdaniem problem lezy po stronie programu poniewaz aukcja która wystawiłem poprzez allegro widnieje normalnie, te natomiast które zostały zdjęte z użyciem programu i wystawione ponownie, nie widnieją,\. Dodam tylko że nic w parametrach nie zmieniałem. Aukcje zdjąłem i wystawiłem od nowa aby uzyskac nowe numery aukcji. Robie tak co roku i zawsze wszystko było w porządku. Być może automatycznie sie coś zmieniło w ustawieniach zdjętych aukcji? Tylko co?
NIe jestem pewien ale aukcje prawdopodobnie sa widoczne dla osob które korzystaja z prywatnych kont na allegro, a dla kont firmowych widoczne nie są, poniewaz moja dziewczyna która ma konto nie firmowe na allegro widzi aukcje normalnie. Pozdrawiam i licze na dalsza pomoc. Z góry dziękuje.
NIe jestem pewien ale aukcje prawdopodobnie sa widoczne dla osob które korzystaja z prywatnych kont na allegro, a dla kont firmowych widoczne nie są, poniewaz moja dziewczyna która ma konto nie firmowe na allegro widzi aukcje normalnie. Pozdrawiam i licze na dalsza pomoc. Z góry dziękuje.
-
Zlokalizowałem problem. Aukcje były widoczne dla kont nie firmowych, a dla firmowych niewidoczne ponieważ podczas zaakonczenia aukcji i wystawienia od nowa zniknął parametr wystawiania faktury VAT. Zmieniłem wszystkie aukcje potwierdzając ze wystawiam fakture i aukcje zaczęły być widoczne. Dziękuje za pomoc i zaangażowanie. Pozdrawiam.
-
- Administrator
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
- Kontakt:
Proszę ten parametr ustawić w EU przy ustawieniach kontach, ponieważ sytuacja znów się powtórzy przy wystawianiu nowych ofert.
-