Witam.Tworząc nową aukcje na podstawie np starej w której były np dwa zdjęcia, chcąc dodać do nowej aukcji np 16, nawet w przypadku gdy wcześniej stworzę sekcje pod zdjęcia i je dopiero potem je załaduje, musze każde zdjęcie przypisywać ręcznie.Czy jest opcja/sposób na nie przeklikiwanie każdego zdjęcia ręcznie?
Pozdrawiam
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Automatyczne dodawanie kolejnych sekcji pod zdjęcia
-
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
-
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: Automatyczne dodawanie kolejnych sekcji pod zdjęcia
Ja zrobiłem inaczej przygotowałem 16 szablonów i jak robię nową ofertę to wybieram np. szablon5 (z przypisanymi pięcioma zdjęciami). Jak dodam zdjęcia to automatycznie dodają się do odpowiednich sekcji.
Dodatkowo plus jest taki, że wszystkie ustawienia gwarancji, zwrotów mam już przypisane oraz dodatkowe pola faktura vat etc...
Połowa roboty odpada.
Dodatkowo plus jest taki, że wszystkie ustawienia gwarancji, zwrotów mam już przypisane oraz dodatkowe pola faktura vat etc...
Połowa roboty odpada.
-
Mi bardziej chodzi o sytuację gdy korzystam już z wystawionej aukcji dublując ją (np z dwoma zdjęciami wgranymi)w której mam uzupełniony opis,wszystkie parametry itd i podmieniam tylko zdjęcia.Muszę ręcznie dodawać nowe sekcje(7-nowych sekcji, i kolejno 14 zdjec ręcznie przeklikać zeby się wgraly w opis).Czy na to jest jakis patent?
-
- Administrator
- Podziękował: 52 razy
- Otrzymał podziękowań: 133 razy
- Kontakt:
Nie ma, ale może szybciej będzie dodać sekcje przez hurtową edycję.
Na przyszłość można przygotować szablon opisu wykorzystujący wszystkie zdjęcia. Jeśli jakiś nie będzie to EU pominie takie sekcje przy wystawianiu/aktualizacji.
Na przyszłość można przygotować szablon opisu wykorzystujący wszystkie zdjęcia. Jeśli jakiś nie będzie to EU pominie takie sekcje przy wystawianiu/aktualizacji.
-
OK, nie jest to zły pomysł, zawsze to przyspieszy wystawianie ogłoszeń,zostanie tylko przypisanie nowych zdjęć.Dziękuje