Kliknąłem wczoraj zakończenie oferty, dzisiaj wpadło zamówienie, sprawdzam w EU o co chodzi i widzę coś takiego
O co tu chodzi? W międzyczasie wystawiałem i aktualizowałem inne oferty i wykonywało się prawidłowo.
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Od wczoraj zakończenie w trakcie i sprzedaje się oferta
-
- Administrator
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
- Kontakt:
Re: Od wczoraj zakończenie w trakcie i sprzedaje się oferta
Proszę spytać allegro, dlaczego nie zwróciło statusu edycji.
-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
A „Zakończenie w trakcie” to nie jest status?
-
- Administrator
- Kontakt:
Technicznie to jest trwający "task" bez zwróconego statusu sukces/błąd przez allegro.
-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Coś jest ciągle nie tak. Sprzedają się rzeczy, które EU powinien zakończyć.
Z poniższego zrzutu, tylko pierwsza pozycja została równocześnie kupiona z 2 kont, ale pozostałe albo dzień wcześniej, a jedna z nich ostatnią sprzedaż (ostatni egzemplarz) miała w maju.
Gdzie szukać przyczyny, że oferty nie zakańczają się przy zerowym stanie w magazynie?
Z poniższego zrzutu, tylko pierwsza pozycja została równocześnie kupiona z 2 kont, ale pozostałe albo dzień wcześniej, a jedna z nich ostatnią sprzedaż (ostatni egzemplarz) miała w maju.
Gdzie szukać przyczyny, że oferty nie zakańczają się przy zerowym stanie w magazynie?
-
- Administrator
- Kontakt:
Czy uruchamia Pan kilka kopii EU jednocześnie? Bo mam wrażenie, że wyłącza Pan potem główną instancję i pracuje dalej na kopii, która ma wyłączone zadania.
Po za tym powtarzam - proszę sprawdzić logi czy działania w tle działają.
Po za tym powtarzam - proszę sprawdzić logi czy działania w tle działają.