od rana 30 lipca dostałam maile Zmodyfikowaliśmy Twoją ofertę wielowariantową
sprzedaję w kategorii t-shirty zostało rozłączone wszystko łącznie z rozmiarami.
Po czym zaczęło się to łączyć mozolnie rozmiarami.
Nie pokazywane są ilości prawidłowo. Trafność spadła.
do tej pory łączy się to i rozłącza. o wariantach połączonych wzorem nawet mowy nie ma.
Stworzyłam nowy i od 3 dni nie jest połączony.
U was też tak?
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
czy u was też się coś dzieje z wariantami?
Re: czy u was też się coś dzieje z wariantami?
Też miałem problemy z wariantami. Ogólnie dowiedziałem się że są 2 rodzaje wariantów. Towarowe i produktowe. Towarowe tworzymy sami a produktowe tworzy Allegro. Dodatkowo w towarowych może być 500 wariacji a w produktowych tylko 100. Na produktowe nie mamy żadnego wpływu i Allegro może rozłączać nasze warianty i Tworzyć swoje produktowe. Takie informacje przekazał mi pracownik Allegro. Nie wiem na ile są zgodne.
Pozdrawiam
Pozdrawiam