Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Działasz niezgodnie z regulaminem Allegro - upomnienie
Działasz niezgodnie z regulaminem Allegro - upomnienie
Otrzymałam wiadomość
Produkty, które dodajesz do Katalogu, to duplikaty. Dlatego usunęliśmy je lub połączyliśmy z innymi produktami, które mamy już w Katalogu
zapytałam o jakie produkty chodzi dostałam plik z wykazem tych produktów
W końcowym efekcie dostałam taką wiadomość:
Patrząc na przykładową ofertę 17417897943 i produkt do którego jest połączona, bazując na numerze produktów duplikat został stworzony za pomocą oprogramowania zewnętrznego API z którego Państwo korzystają, w tym przypadku zalecam kontakt z dostawcą oprogramowania.
Więc się kontaktuję i proszę o informację co robię nie tak. ( w ostatnim czasie aktualizowałam oferty, GPRS, markę itd).
Produkty, które dodajesz do Katalogu, to duplikaty. Dlatego usunęliśmy je lub połączyliśmy z innymi produktami, które mamy już w Katalogu
zapytałam o jakie produkty chodzi dostałam plik z wykazem tych produktów
W końcowym efekcie dostałam taką wiadomość:
Patrząc na przykładową ofertę 17417897943 i produkt do którego jest połączona, bazując na numerze produktów duplikat został stworzony za pomocą oprogramowania zewnętrznego API z którego Państwo korzystają, w tym przypadku zalecam kontakt z dostawcą oprogramowania.
Więc się kontaktuję i proszę o informację co robię nie tak. ( w ostatnim czasie aktualizowałam oferty, GPRS, markę itd).
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 82 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
- Kontakt:
Re: Działasz niezgodnie z regulaminem Allegro - upomnienie
Jak nie macie powiązanych aukcji z produktami w katalogu to allegro za każdym razem tworzy nowy produkt.
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt:
Wybrać w aukcji produkt albo odświeżyć je Allegro -> EU, jeśli to allegro utworzyło produkt podczas wystawiania.
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt:
dziękuję
Mam kolejne pytanie, prośbę - allegro zmieniło markę na parametr "bez marki" mam swoją markę, jak prawidłowo zrobić zmianę parametru marka aby zaktualizował się w produkcie allegro.
zrobiłam coś takiego:
zaktualizowałam aukcje marketplace - EU
Odświeżyłam usunięte parametry dodatkowe
zmieniłam parametr marka
zaktualizowałam produkt/gprs
w efekcie parametr marka nie zaktualizował się.
pozdrawiam
Mam kolejne pytanie, prośbę - allegro zmieniło markę na parametr "bez marki" mam swoją markę, jak prawidłowo zrobić zmianę parametru marka aby zaktualizował się w produkcie allegro.
zrobiłam coś takiego:
zaktualizowałam aukcje marketplace - EU
Odświeżyłam usunięte parametry dodatkowe
zmieniłam parametr marka
zaktualizowałam produkt/gprs
w efekcie parametr marka nie zaktualizował się.
pozdrawiam
-
tomazik123
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 41 razy
Według informacji przekazanej przez Allegro do EasyUploader:
"Dostałem informację, że nie można już podać własnej marki. Należy wybierać wartość "bez marki", jeśli żadna nie pasuje."
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt:
Nie można zmieniać parametrów przypisanych do produktu.
A używając funkcji usuń powiązane produkty i potem utwórz/powiąż na podstawie kategorii ?
Tworzy się nowy produkt? Jeśli tak to czemu niema miniaturek? (w produkcie)
Tworzy się nowy produkt? Jeśli tak to czemu niema miniaturek? (w produkcie)
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt:
Jak nazwa opcji wskazuje utworzy albo powiąże z istniejącym. Nie wiem o jakich miniaturkach Pani pisze.