Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Darmowy autoresponder
Darmowy autoresponder
Witam, czy istnieje jakiś darmowy autoresponder? Ten z którego korzystałem stał się płatny.
Czy dobrze rozumiem, że autoresponder EU działa tylko jak mam włączony komputer z EU i automatycznym pobieraniem transakcji? Po godzinach pracy wyłączam komputer i nie mam EU zainstalowanego na żadnym serwerze. Jest na to jakiś sposób?
Czy dobrze rozumiem, że autoresponder EU działa tylko jak mam włączony komputer z EU i automatycznym pobieraniem transakcji? Po godzinach pracy wyłączam komputer i nie mam EU zainstalowanego na żadnym serwerze. Jest na to jakiś sposób?
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 81 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
- Kontakt:
Re: Darmowy autoresponder
Witam,
zgadza się.
Jedyną opcją jest kupno serwera VPS z Windowsem, gdzie EU mógłby działać cały czas tylko czy dla samego autorespondera ma to sens - koszt ok. 50 zł / m-c.
zgadza się.
Jedyną opcją jest kupno serwera VPS z Windowsem, gdzie EU mógłby działać cały czas tylko czy dla samego autorespondera ma to sens - koszt ok. 50 zł / m-c.
EasyUploader pisze: ↑14 paź 2025, 11:10 Witam,
zgadza się.
W takim razie pozostaje mi poszukać osobnego autorespondera. Ktoś zna jakiś darmowy i może polecić?
Używam gmail. Zależy mi też na autoresponderze dyskusji a tego pocztą nie zrobię.
-
Hunter209
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Co wy macie z tymi autoresponderami dla dyskusji? Przecież to niepożądane narzędzie do irytowania własnych klientów. Szanujcie ludzi.
Poczytaj sobie temat: viewtopic.php?p=53689&sid=912d78cd35e25 ... d30#p53689
Więc żeby mieć wysoki wskaźnik "Średni czas odpowiedzi" w statystykach mam siedzieć całą dobę na allegro? Czym ich irytuje? Informując ich, że dostałem zapytanie i że odpowiem niebawem?Hunter209 pisze: ↑16 paź 2025, 08:13 Co wy macie z tymi autoresponderami dla dyskusji? Przecież to niepożądane narzędzie do irytowania własnych klientów. Szanujcie ludzi.
-
Hunter209
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Nie, nie musisz.
Doczytaj sobie za jaki średni czas dostajesz max punktów.
Trzeba być kompletnym ignorantem klienta aby tracić punkty w tej mierze.