Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Darmowy autoresponder

Jeśli Twój temat nie kwalifikuje się do żadnej z powyższych kategorii, wówczas możesz założyć go tutaj. Dział ten służy również do kontaktu z pozostałymi użytkownikami. Nie zgłaszaj tutaj problemów dotyczących EU!
tstach
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0

Darmowy autoresponder

Post autor: tstach »

Witam, czy istnieje jakiś darmowy autoresponder? Ten z którego korzystałem stał się płatny.
Czy dobrze rozumiem, że autoresponder EU działa tylko jak mam włączony komputer z EU i automatycznym pobieraniem transakcji? Po godzinach pracy wyłączam komputer i nie mam EU zainstalowanego na żadnym serwerze. Jest na to jakiś sposób?
EasyUploader
Administrator
Podziękował: 81 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy
Kontakt:

Re: Darmowy autoresponder

Post autor: EasyUploader »

Witam,
zgadza się.

Jedyną opcją jest kupno serwera VPS z Windowsem, gdzie EU mógłby działać cały czas tylko czy dla samego autorespondera ma to sens - koszt ok. 50 zł / m-c.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
tstach

EasyUploader pisze: 14 paź 2025, 11:10 Witam,
zgadza się.

Jedyną opcją jest kupno serwera VPS z Windowsem, gdzie EU mógłby działać cały czas tylko czy dla samego autorespondera ma to sens - koszt ok. 50 zł / m-c.

W takim razie pozostaje mi poszukać osobnego autorespondera. Ktoś zna jakiś darmowy i może polecić?
oktawo
Podziękował: 0

Post autor: oktawo »

Witam,
Jak masz wykupiony hosting pod pocztę to powinien mieć opcję autorespondera.
tstach

oktawo pisze: 15 paź 2025, 07:27 Witam,
Jak masz wykupiony hosting pod pocztę to powinien mieć opcję autorespondera.
Używam gmail. Zależy mi też na autoresponderze dyskusji a tego pocztą nie zrobię.
Hunter209
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: Hunter209 »

Co wy macie z tymi autoresponderami dla dyskusji? Przecież to niepożądane narzędzie do irytowania własnych klientów. Szanujcie ludzi.
Poczytaj sobie temat: viewtopic.php?p=53689&sid=912d78cd35e25 ... d30#p53689
tstach

Hunter209 pisze: 16 paź 2025, 08:13 Co wy macie z tymi autoresponderami dla dyskusji? Przecież to niepożądane narzędzie do irytowania własnych klientów. Szanujcie ludzi.
Poczytaj sobie temat: viewtopic.php?p=53689&sid=912d78cd35e25 ... d30#p53689
Więc żeby mieć wysoki wskaźnik "Średni czas odpowiedzi" w statystykach mam siedzieć całą dobę na allegro? Czym ich irytuje? Informując ich, że dostałem zapytanie i że odpowiem niebawem?

Hunter209
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: Hunter209 »

tstach pisze: 16 paź 2025, 16:59 Więc żeby mieć wysoki wskaźnik "Średni czas odpowiedzi" w statystykach mam siedzieć całą dobę na allegro?
Nie, nie musisz.
Doczytaj sobie za jaki średni czas dostajesz max punktów.
Trzeba być kompletnym ignorantem klienta aby tracić punkty w tej mierze.
ODPOWIEDZ