Witam
Nie można przesłać faktur do fakturownia.pl
część faktur została wysłana
a przy pięciu wyskakuje okno jak w załączniku
nigdy czegos takiego nie było
nic nie było kombinowane w programie.
Domyslam sie że to jakiś błąd z NIP ale sprawdzałem , wsystkie numery NIP są prawidłowe
nawet istnieją na białej liście
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Wyskakują błędy podczas przesyłania faktur do fakturownia.pl
POPRAWKA w [EU 3.68.7.3]
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 87 razy
- Otrzymał podziękowań: 121 razy
- Kontakt:
Re: Wyskakują błędy podczas przesyłania faktur do fakturownia.pl
Witam,
zamówienia były pobierane z allegro czy dodane ręcznie? Allegro na pewno nie zwróciło NIPu z pustymi znakami.
Dodam później walidację.
zamówienia były pobierane z allegro czy dodane ręcznie? Allegro na pewno nie zwróciło NIPu z pustymi znakami.
Dodam później walidację.
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 87 razy
- Otrzymał podziękowań: 121 razy
- Kontakt:
Wgrałem nowy instalator z poprawką.
Nie wiem co to za moda na Allegro, ale klienci wpisują w polu nip oprócz numeru również samo określenie NIP (np: NIP: .........)
Ostatnio prawie codziennie mieliśmy błąd przy wystawianiu FV do fakturowni przez te wpisy. Ręcznie usuwaliśmy litery.
Ostatnio prawie codziennie mieliśmy błąd przy wystawianiu FV do fakturowni przez te wpisy. Ręcznie usuwaliśmy litery.