Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Import zamówień z Empik - Empik zmienił nagłówki w pliku
POPRAWKA w [EU 3.66.0.23]
Re: Import zamówień z Empik - Empik zmienił nagłówki w pliku
Przy imporcie pliku XLSX z Empiku wyświetlają się błędy. Co ciekawe z 600 transakcji 8 poprawnie zostało dodanych, cała reszta z błędami. Plik generowaliśmy z Empiku jak w załączniku. Jak ominąć błędy na screenie ? Główny błąd to:
Wystąpił błąd przy odczycie wiersza nr 4:
System.ArgumentException: Kolumna 'Numer do śledzenia' nie należy do tabeli orders.
w System.Data.DataRow.GetDataColumn(String columnName)
w System.Data.DataRow.get_Item(String columnName)
w EasyUploader.Features.Transakcje.Import.EmpikImport.RowToTransakcja(DataRow wiersz)
w EasyUploader.Features.Transakcje.Import.TransakcjeImport.<>c__DisplayClass0_0.<FromMarketplace>b__0(FormPostep postep)
Wystąpił błąd przy odczycie wiersza nr 4:
System.ArgumentException: Kolumna 'Numer do śledzenia' nie należy do tabeli orders.
w System.Data.DataRow.GetDataColumn(String columnName)
w System.Data.DataRow.get_Item(String columnName)
w EasyUploader.Features.Transakcje.Import.EmpikImport.RowToTransakcja(DataRow wiersz)
w EasyUploader.Features.Transakcje.Import.TransakcjeImport.<>c__DisplayClass0_0.<FromMarketplace>b__0(FormPostep postep)
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 128 razy
- Kontakt:
Pewnie coś pozmieniali. Dodajcie pustą kolumnę do pliku albo korzystajcie z integracji po API.
Czy mogę prosić o pomoc w konfiguracji, nie odnalazłem żadnej instrukcji oprócz ogólników na stronie viewtopic.php?t=8410
Wygenerowałem API w Empiku i dodałem integrację w EU, ale nie wiem gdzie dalej wkleić ten kod API w EU
1. Czy trzeba wykupić najpierw integrację z Empik, aby w ogóle móc to dalej skonfigurować ? https://easyuploader.pl/sklep/strona-gl ... empik.html
2. Chciałem tylko sprawdzić, gdzie wędrują ściągnięte zamówienia z Empiku, czy miksowane są razem z Allegro w LISTA TRANSAKCJI / NOWE ?
3. To samo pytanie do listy produktów, czy miksowane z Allegro w zakładce LISTA PRZEDMIOTÓW / WSZYSTKIE ?
Wygenerowałem API w Empiku i dodałem integrację w EU, ale nie wiem gdzie dalej wkleić ten kod API w EU
1. Czy trzeba wykupić najpierw integrację z Empik, aby w ogóle móc to dalej skonfigurować ? https://easyuploader.pl/sklep/strona-gl ... empik.html
2. Chciałem tylko sprawdzić, gdzie wędrują ściągnięte zamówienia z Empiku, czy miksowane są razem z Allegro w LISTA TRANSAKCJI / NOWE ?
3. To samo pytanie do listy produktów, czy miksowane z Allegro w zakładce LISTA PRZEDMIOTÓW / WSZYSTKIE ?
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 128 razy
- Kontakt:
Jest napisane na samym początku podanej instrukcji, że należy dodać nowe konto, więc wszystkie dane są oddzielone od allegro.
Abonament jest potrzebny do pobierania/wysyłania danych.
Abonament jest potrzebny do pobierania/wysyłania danych.