Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

szukam specjalisty z zakresu Easy Uploader

Jeśli Twój temat nie kwalifikuje się do żadnej z powyższych kategorii, wówczas możesz założyć go tutaj. Dział ten służy również do kontaktu z pozostałymi użytkownikami. Nie zgłaszaj tutaj problemów dotyczących EU!
MarcinMRT
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

szukam specjalisty z zakresu Easy Uploader

Post autor: MarcinMRT »

Stała współpraca, masowe wystawianie ofert na Allegro. Najlepiej żeby specjalista był też biegły w AI, bo to znacznie przyspiesza przygotowanie baz danych do importu. 
GrzegorzPl
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: szukam specjalisty z zakresu Easy Uploader

Post autor: GrzegorzPl »

Witam.
Mam 6 lat doświadczenia w zakresie wystawiania ofert na Allegro przez program EasyUploader.
Bez problemu potrafię przygotować plik pod hurtowe wystawianie ofert, posiadam też własny generator plików aby jeszcze bardziej przyspieszyć pracę.
Na co dzień działam najczęściej z Gemini AI (Google).
Jeśli jest Pan zainteresowany współpracą proszę odpisać na forum bądź na mojego maila:
grzegorzplumbaum@gmail.com

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ