Ciekawe co też pisałem o Magazynie skoro mam ten moduł nieaktywny u siebie? Nie chce mi się teraz szukać po postach, bo to zwykłą strata czasu.
Ja nie korzystam z MAGAZYNU więc w tym temacie nie będę się wypowiadał.
Podejrzewam, że coś gdzieś wspomniałem o MAGAZYNIE, bo poprzedni soft, z którego korzystałem, był w zasadzie oparty o MAGAZYN - ale tam to wyglądało kompletnie inaczej i nie ma co tego porównywać.
Co do innych platform - to możemy sobie razem pozgadywać, bo ja również mam tylko Allegro.
Nie wiem jak to wygląda w MAGAZYNIE, a na liście ofert jest to chyba oddzielne konto (integracja) więc nie widzę problemu.
Mam 2 oferty na Allegro1, poniżej mam 2 oferty na Allegro2, jeszcze niżej 2 oferty na OLX... itd itd
Ceny są widoczne na każdej ofercie (czy to OLX, Erli czy Allegro - nie ma to znaczenia).
Ja cenami operuję z poziomu listy ofert więc zaznaczam te które chce zmienić (jeśli to jakoś wyjątkowo hurtowo, to trzeba jakoś to wyfiltrować) i korzystam wtedy z
Hurtowej edycji.
W drugim zdaniu zaprzecza Pan sam sobie pytając o
"korelację danej oferty z Erli czy OLX", po myślniku pytając
"czy to musi być osobna oferta".
Jeśli
mówimy o DANEJ OFERCIE no
to znaczy, że ona istnieje - ta oferta. Bo zresztą
jak chce Pan zarządzać NIEISTNIEJĄCĄ OFERTĄ.
Mam cały czas wrażenie, że Pan mówi o MAGAZYNIE i liście produktów, a ja cały czas podkreślam, że mówię o liście ofert (Aukcji).
PS
Sprawdziłem jednak Pańską sugestię, że to ja zacząłem o MAGAZYNIE - owszem
wspomniałem tam, że nie mówię o MAGAZYNIE
Ja cały czas mówię (piszę) o tym miejscu w EU: