Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
![Uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
![Strzałka :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Błąd pobierania etykiety InPost po aktualizacji do wersji 3.57.7.6
-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
Błąd pobierania etykiety InPost po aktualizacji do wersji 3.57.7.6
System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.
w EasyUploader.Features.Kurierzy.InPostShipX.InPostShipXClient.SendRequest(String method, String adres, JObject reqData)
w EasyUploader.Features.Kurierzy.InPostShipX.InPostShipXService.PobierzEtykiety(List`1 numeryNadania)
Logi na mailu
w EasyUploader.Features.Kurierzy.InPostShipX.InPostShipXClient.SendRequest(String method, String adres, JObject reqData)
w EasyUploader.Features.Kurierzy.InPostShipX.InPostShipXService.PobierzEtykiety(List`1 numeryNadania)
Logi na mailu
-
- Administrator
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 110 razy
- Kontakt:
Re: Błąd pobierania etykiety InPost po aktualizacji do wersji 3.57.7.6
Wgrałem nowy instalator. Proszę sprawdzić czy problem jeszcze występuje
https://www.easyuploader.pl/pobierz.html
- Za ten post autor EasyUploader otrzymał podziękowanie:
- tomazik123 (04 lip 2023, 10:50)
-
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
U mnie problem występuje od dłuższego czasu - pomimo najnowszej wersji 3.58.12, problem polega na tym iż błąd nie wyskakuje za każdym razem, czasami pobiera 2-3 etykiety, a przy 4 wyskakuje błąd "Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu" System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.
w EasyUploader.Features.Kurierzy.InPostPaczkomaty.InPostPaczkomatyService.POST(String funkcja, String parametry)
w EasyUploader.Features.Kurierzy.InPostPaczkomaty.InPostPaczkomatyService.<>c__DisplayClass12_0.<Wyslij>b__0()
problem pojawia się od dłuższego czasu bez względu na wersję programu - w ostatnim czasie praktycznie co 2 etykiet powoduje błąd, ma ktoś patent na rozwiązanie tego problemu ???
w EasyUploader.Features.Kurierzy.InPostPaczkomaty.InPostPaczkomatyService.POST(String funkcja, String parametry)
w EasyUploader.Features.Kurierzy.InPostPaczkomaty.InPostPaczkomatyService.<>c__DisplayClass12_0.<Wyslij>b__0()
problem pojawia się od dłuższego czasu bez względu na wersję programu - w ostatnim czasie praktycznie co 2 etykiet powoduje błąd, ma ktoś patent na rozwiązanie tego problemu ???
-
- Administrator
- Kontakt:
Proszę przesłać logi XML tak jak jest napisane w poradniku pkt. 6.
viewtopic.php?t=987
Błąd się pojawia, natomiast w logach nie jest zapisywany ( brak zdarzeń, logi puste ), dziwne jest to iż po pojawieniu się błędu podczas pobierania etykiety pobieramy ją drugi raz ponownie i pobiera się za każdym razem/
-
- Administrator
- Kontakt:
Prześlijcie logi tak jak napisałem.
-
- Administrator
- Kontakt:
Jest to jakiś problem z API i nie zawsze zwraca etykietę.
-
- Administrator
- Kontakt:
Tak, na to wygląda.
Sam musiałby Pan to zgłosić. Tylko obecnie nie zapisuje się w logach pusty response. Proszę z tym się wstrzymać do wersji 3.59 i wtedy przesłać mi nowe logi, a ja je jeszcze zweryfikuję.
Sam musiałby Pan to zgłosić. Tylko obecnie nie zapisuje się w logach pusty response. Proszę z tym się wstrzymać do wersji 3.59 i wtedy przesłać mi nowe logi, a ja je jeszcze zweryfikuję.
-
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
- Kontakt:
Czy jeśli zamiast zbiorczego pobrania etykiet pobiera się tylko jedna, to też coś po stronie Inpostu? Bo mi dzisiaj taka niespodzianka wyskoczyła.
-
- Administrator
- Kontakt:
To jest to samo. Nie ma znaczenia ile etykiet się pobiera.
Zainstalowałem najnowszą wersję 3.59.0, problem dalej występuje - wręcz się nasilił, teraz nie wyskakuje żadne błąd tylko EU mieli dane przy próbie pobrania etykiety przez 20 sekund i nie pobiera etykiety. Wysłałem logi mailem.