Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Funkcja "Pakuj"

Tutaj znajdziesz wszystkie informacje na temat nowych wersji EU. Na tym forum również możesz zgłaszać sugestie oraz uwagi dotyczące nowych funkcji.
Regulamin forum
Zanim założysz nowy temat, sprawdź czy ktoś wcześniej nie zgłosił już podobnego pomysłu. Jeśli tak, wówczas dopisz się do niego, ponieważ pod uwagę będą brane tylko takie sugestie, które zostaną poparte przez większą ilość użytkowników. Stąd domyślnie ustawione jest sortowanie wg liczby odpowiedzi.

Zgłoszone sugestie są przeglądane i wybierane do wdrożenia podczas projektowania nowej wersji. Nie zaglądam tutaj na bieżąco. Tematy, w których przez 6 m. od ostatniego postu nikt się nie wypowie będą automatycznie usuwane.
Szady
Posty: 15
Rejestracja: 19 wrz 2023, 07:42
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Funkcja "Pakuj"

Post autor: Szady »

Dzień dobry.
Czy istnieje możliwość dodania do funkcji "Pakuj" wydruk etykiety już wygenerowanej ?
Nie ukrywam że niektóre etykiety generujemy z wyprzedzeniem ze względu na gabaryt który musimy określić na spokojnie oraz w niektórych przypadkach aby dodać ją w wymaganym przez allegro terminie.
Było by super aby można było wydrukować taką etykietę (bez tworzenia kolejnej) poprzez "Pakuj"
stegolas
Posty: 234
Rejestracja: 14 gru 2012, 00:21
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Funkcja "Pakuj"

Post autor: stegolas »

można pobrać etykietę wcześniej przygotowaną wybierając z menu Kurier i dalej odpowiedniego przewoźnika a następnie pobierz etykietę. Jednak faktycznie taka opcja "pobierz etykietę" uniwersalna dla wszystkich przewoźników byłaby dobry ułatwieniem. 
KD9
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1086
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Kontakt:

Re: Funkcja "Pakuj"

Post autor: KD9 »

Popieram
Aczkolwiek
niektóre etykiety generujemy z wyprzedzeniem ze względu na gabaryt który musimy określić na spokojnie
Z tego co mi Allegro odpowiadało, to jak wygeneruję dla przesyłki Smart etykietę na paczkomat w złym gabarycie, to ponowne wygenerowanie z poprawnym gabarytem i tak skutkuje pełną odpłątnością, mimo że ta pierwsza nie zostanie nigdy nadana.
ODPOWIEDZ