Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
KD9
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1086
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Kontakt:

3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Post autor: KD9 »

Żeby wyświetliło się archiwum trzeba teraz za każdym razem wybierać na nowo konto, mimo że jest wybrane.
Schowek01.jpg
PhotoSoft
Administrator
Posty: 6935
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 98 razy
Kontakt:

Re: 3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Post autor: PhotoSoft »

Tylko przy archiwum? Nie mogę tego powtórzyć.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
KD9
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1086
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Kontakt:

Re: 3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Post autor: KD9 »

Tylko, i nadal tak mam.
PhotoSoft
Administrator
Posty: 6935
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 98 razy
Kontakt:

Re: 3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Post autor: PhotoSoft »

Kod wczytujący listę jest ten sam dla każdej zakładki, więc to jakaś anomalia systemowa.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
KD9
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1086
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Kontakt:

Re: 3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Post autor: KD9 »

Tylko że zaczęło się do dziać od nowej wersji.
PhotoSoft
Administrator
Posty: 6935
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 98 razy
Kontakt:

Re: 3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Post autor: PhotoSoft »

Proszę sprawdzić na innym stanowisku. Jeśli jest to samo to poproszę plik z ustawieniami na maila.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
KD9
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 1086
Rejestracja: 14 lut 2018, 12:06
Lokalizacja: Gorzów
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
Kontakt:

Re: 3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Post autor: KD9 »

OK, na innym stanowisku archiwum się pojawia od razu, co mam zrobić, żeby powróciło to na serwerze.
PhotoSoft
Administrator
Posty: 6935
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 98 razy
Kontakt:

Re: 3,59,0 nie jest pokazywane archiwum

Post autor: PhotoSoft »

Niestety nie mam pojęcia, dopóki tego nie powtórzę.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
ODPOWIEDZ