Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
przenoszenie po zwrocie prowizji
-
- Administrator
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 107 razy
- Kontakt:
-
- Administrator
- Kontakt:
Re: przenoszenie po zwrocie prowizji
Nie mogę tego powtórzyć. Proszę zapoznać się ze wszystkimi punktami z tego [PORADNIKA]. Jeśli nie rozwiążą problemu to tak opisać zgłoszenie, aby można go było powtórzyć - pkt. 8.
Po kliknięciu Wystąp o zwrot prowizji, automatycznie niżej zmieniało się na wybraną sekcję i przenosiło.
W wersji 3.62 działało. Teraz nie przenosi.
Mam najnowszą wersję.
-
- Administrator
- Kontakt:
-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
- Kontakt:
To może usunąć to działanie, skoro jest nieaktywne. Rzadko z tego korzystam, bo Allegro samo po 7 dniach robi anulację zamówienia, ale akurat kilka dni temu skorzystałem i zdziwiłem się, że nie przeniosło.
-
- Administrator
- Kontakt:
Poprawię to. Przenoszenie do sekcji nadal będzie działać przy hurtowym występowaniu o zwrot.