Mam najnowszego EasyUploadera, wczoraj aktualizowany. Chcę powznawiać oferty które się pokończyły ostatnio ale niestety mam potężne problemy.
Zacząłem od produktów z kategorii która została przeniesiona do innej (bliźniaczej). Są to oferty i produkty które sami tworzyliśmy w katalogu Allegro, naszej marki. Niestety występuje jakiś dziwny problem i po przeszukaniu forum nie za bardzo znalazłem odpowiedzi.
Najpierw produkty zaktualizowałem w kierunku Allegro->EU. Następnie dla pewności zaktualizowałem komponenty itp, potem odświeżyłem hurtowo dla pewności parametry. Potem zweryfikowałem i zarówno wszystkie parametry są pouzupełniane, kategoria jest zaktualizowana, produkt jest odpowiedni przypisany i jego parametry są zgodne z tą ofertą w EasyUploader. Problem jednak jest taki że API mi wali błędami przy próbie aktualizacji parametrów mimo że są dokładnie takie jak wymaga tego komunikat błędu... Przykładowy błąd (niecały, błędu marki nie ująłem poniżej ale też jest w kodzie błędu):
Zgłupiałem już totalnie... Bawię się z tym już z półtorej godziny. Zrobiłem również wszystko z tej instrukcji:Uzupełnij parametry obowiązkowe: Długość, Szerokość produktu, Marka. (parameters: ConstraintViolationException.MissingRequiredParameters)
Niepoprawna wartość parametru Długość (2977) dla produktu w ofercie. Prawidłowa wartość parametru dla produktu to: "120.00". (ProductConstraintViolationException.DataIntegrity)
Niepoprawna wartość parametru Szerokość produktu (223333) dla produktu w ofercie. Prawidłowa wartość parametru dla produktu to: "60.00". (ProductConstraintViolationException.DataIntegrity)
https://easyuploader.pl/forum/viewtopic.php?t=918
Próbowałem razem z tym aktualizować też uzupełnione dane GPSR ale nie pomaga nic.
Logi właśnie wysłałem na maila... Czy będzie Pan lub ktoś coś w stanie pomóc?
Pozdrawiamy serdecznie!