Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jakiego skanera używacie do prowadzenia magazynu ? Jaki prosty skaner polecacie ?

Jeśli Twój temat nie kwalifikuje się do żadnej z powyższych kategorii, wówczas możesz założyć go tutaj. Dział ten służy również do kontaktu z pozostałymi użytkownikami. Nie zgłaszaj tutaj problemów dotyczących EU!
Michal87
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Jakiego skanera używacie do prowadzenia magazynu ? Jaki prosty skaner polecacie ?

Post autor: Michal87 »

Witam, może ktoś polecić jakiś prosty i niedrogi skaner do prowadzenia magazynu? Właśnie padło mi stare urządzenie i musze zorganizować cos nowego. Mi jest potrzebne urządzenie które skanuje kod towaru i kod lokalizacji najlepiej do pliku csv. W trakcie skanowania potrzebuje na wyswietlaczu widzieć skanowany kod. Stare urzadzenie jest dość duże i ciężkie. Szukałem czegoś nowego ale wszystkie urzadzenia są dość duże. A chyba do takiego prostego skanowania nie potrzeba nie wiadomo jakich funkcji. Znalazłem jakieś małe poręczne skanery ale ciężko stwierdzić czy to sie nada Eyoyo 1D Bezprzewodowy skaner kodów kreskowych Ręczny kolektor danych Licznik inwentaryzacyjny Skaner Przenośny czytnik kodów kreskowych do magazynu - AliExpress 7
Może ktoś coś doradzi? Jakieś doświadczenia ze skanerami?
ODPOWIEDZ